Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Seyhan’da ‘Sosyal Mesafeli’ bayramlaşma

Seyhan’da ‘Sosyal Mesafeli’ bayramlaşma

“Halkımızın kenetlenmesi bizleri mutlu ediyor”

Akay halkin Ramazan bayramini kutladi

Seyhan Belediyesi’nde sosyal mesafeli bayramlasma heyecani yasandi. Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Mübarek Ramazan ayinin bitmesiyle Islam âleminin iki büyük bayramindan biri olan Ramazan Bayramina kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, “Yasadigimiz zor günlerin ardindan bu güzel bayramin hepimize saglik, mutluluk ve huzur getirmesi en büyük temennimdir.”dedi.

Seyhan Belediyesi Yasar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen bayramlasmaya, Baskan Akif Kemal Akay’in yani sira, Meclis üyeleri, Baskan Yardimcilari, birim Müdürleri belediye birimlerindeki personeller istirak etti. Sehitler için saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin söylenmesinin ardindan konusan Baskan Akay bayramlarin birlik ve beraberlik içinde geçmesi istedi.

Baskan Akay söyle konustu;

“Ülke olarak zor günler geçiriyoruz.  Salgin ve salginin tetikledigi sorunlar,  hepimizin, birbirimize kenetlenerek ayakta dimdik durmamizi gerektiriyor.  Ortak tarih, din ve yasadigimiz cografya gibi bizi birbirimize baglayan baslica degerlerimiz, bu zor günleri de atlatacagimiza dair inancimizi artiriyor. Salgin döneminde yardimlasma ve paylasma duygusunu ön plana çikararak yurttaslarimizin sikintilarini en aza indirmek için gayret ettik. Özellikle milli ve dini bayramlarda daha da öne çikan birlik ve beraberligimiz bizim en büyük gücümüz olmustur.

 “HALKIMIZIN KENETLENMESI YARINLARA UMUTLA BAKMAMIZI SAGLIYOR”

Halkimizin, bin yildir iç içe yasamaktan aldigi güçle ve Ramazan ayinin ruhunda olan birlik, beraberlik, paylasma duygusuyla birbirine kenetlenmesi bizleri de sevindiriyor ve yarinlara umutla bakmamizi sagliyor. Bu duygularla; Seyhan’a deger katmak için emek veren çalisma arkadaslarimiz ve tüm yurttaslarimizin Ramazan Bayramini bir kere daha kutlarken, bu kutsal günlerin bizi birbirimize daha çok yakinlastirmasini diliyorum.”

Daha sonra sosyal mesafe kurallarina uyularak sözlü olarak bayramlasma gerçeklestirildi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli